PRAKTIJKOVERDRACHT – Tandartspraktijk Suikerpoort – Middelburg

PRAKTIJKOVERDRACHT

PRAKTIJKOVERDRACHT

Het is alweer 35 jaar geleden (april 1986) dat ik in Delft een tandartspraktijk startte. In 2002 zijn we naar Zeeland verhuisd en we zijn nog elke dag blij dat we in deze prachtige provincie mogen wonen. Destijds zette ik de toenmalige tandartspraktijk aan de Koepoortstaat voort. De praktijk is in 2003 verhuisd naar de Suikerpoort zodat we mee konden groeien naar de maatstaven die aan de hedendaagse tandheelkunde worden gesteld.

Het moment is aangebroken om me nu uitsluitend op het werken als tandarts te richten. Ik ben dan ook erg blij dat ik als praktijkhouder twee kundige en waardige opvolgers heb gevonden in tandartsen Björn en Magdalena Blanca van Goch. Zij zullen de praktijk als tandarts-praktijkhouders voortzetten en zullen zich hieronder nader introduceren.

“Mondzorg Suikerpoort” blijft “Mondzorg Suikerpoort”

Voor u als patiënt zal er na 1 juni weinig veranderen. De praktijk blijft gevestigd aan de Suikerpoort in hartje centrum Middelburg. Door de aanwezigheid van een 2e tandarts zullen er meer mogelijkheden zijn om u voor een behandeling in de praktijk te ontvangen. Uw patiëntengegevens zullen in ons systeem aanwezig blijven tenzij u hier bezwaar tegen maakt. In dat geval verzoek ik u om dat vóór 1 juli schriftelijk (post of mail) aan ons door te geven.

Ook hoop ik u in de komende periode nog in de praktijk te ontmoeten. Mocht dit niet het geval zijn, dan wil ik u op deze plaats hartelijk danken voor het in mij gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Han Giliam


Langs deze weg willen wij u mededelen dat wij vanaf 1 juni 2021 tandartspraktijk “Mondzorg Suikerpoort” in Middelburg zullen overnemen.

Wij willen ons graag kort aan u voorstellen. Wij zijn Björn en Magdalena Blanca van Goch. In 2009 hebben wij de studie tandheelkunde in Madrid met succes afgerond. Hierna zijn wij naar Nederland verhuisd en hebben wij een aantal jaren gewerkt in een tandartsenpraktijk in Delft. In 2013 zijn we in Middelburg gaan wonen en hebben bijna 8 jaar met veel plezier als tandarts gewerkt.

Wij zijn nu klaar voor de nieuwe stap om “Mondzorg Suikerpoort” over te nemen.
Omdat ik, Björn, mijn specialisatie de afgelopen jaren heb uitgebreid met een aantal implantologie opleidingen, komen er ook mogelijkheden voor het plaatsen van implantaten in de praktijk.

Magdalena werkt momenteel elders maar in de nabije toekomst zal zij ook werkzaam zijn in de praktijk.

Wij hopen snel met u kennis te mogen maken en zien uit naar een prettige samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Magdalena en Björn