Praktijknieuws – Tandartspraktijk Suikerpoort – Middelburg

Praktijknieuws

Praktijknieuws

Uitzending gemist?

Op onze website kunt u ons nog in actie zien:

ga naar ‘Welkom’ en klik op de foto van de tandarts.

Veel kijkplezier!

datum: 22-11-2017

RTL4 Nederland heeft het! GEMIST?

Afgelopen weekend was de uitzening van het programma over Zeeland, met veel leuke wetenswaardigheden. De herhaling is aanstaande zaterdag 18 november om 8.30 uur.

datum: 15-11-2017

Opnames RTL4 Nederland heeft het!

Vrijdag 27 oktober kwam RTL4 bij ons in de praktijk opnames maken voor het programma Nederland heeft het, waarvoor ze ons hebben gevraagd. Presentator Ilse de Wilde stelde allerlei vragen, waarbij we wat over onze speerpunten zoals o.a. preventie konden vertellen. Tandarts Han Giliam, preventie assistentes Michelle van der Meer en Marlinda Rovers, en mondhygiënistes Angela Witte en Larissa de Baar werkten er enthousiast aan mee terwijl de cameraman Milco Wolfswinkel aan het draaien was.
Het was een super leuke ervaring!
De uitzending is bij RTL4 op zondagmiddag 12 november met een herhaling op zaterdagochtend 18 november.
We kijken uit naar het resultaat!

datum: 28-10-2017

RTL Han en Marlinda

Larissa de Baar, mondhygiëniste

We zijn heel blij dat Larissa ons team als mondhygiëniste met ingang van half juni is komen versterken. Ze werkte al langere tijd op de zaterdagen als mondhygiëniste i.o. Vanaf nu is ze bij ons aanwezig op maandag de gehele dag en op dinsdagochtend. Half juli ontvangt ze haar diploma ‘Mondhygiëne’ van de Hanze Hogeschool in Groningen. Gefeliciteerd en welkom, Larissa!

datum: 21-6-17

Kinderzwerfboeken

In de wachtkamer hebben we sinds kort een kinderzwerfboek station. Kinderen kunnen hier een zwerfboek lenen en deze weer terug brengen of verder laten zwerven naar een ander adres. De tocht van het zwerfboek is te volgen via de website van kinderzwerfboek

Extra boeken overigens welkom! Indien u nog oude kinderboeken heeft die u wilt laten zwerven, graag!

datum: 12-10-16

Kinderzwerfboek

Zaterdagen in het najaar 2016

Het schema voor het najaar, voor het maken van afspraken op zaterdagen bij tandarts Giliam en/of de mondzorgkundige i.o. (Larissa de Baar) is:

zaterdag 8 oktober
zaterdag 12 november
zaterdag 3 december

Indien u hier gebruik van wilt maken, wilt u dit dan bij het maken van uw afspraak aan de assistente melden? Ook zijn er enkele tijden voor de periodieke controle via de internet agenda in te boeken.

datum: 15-9-2016

Mondhygiëne schema

Jowendy van Kempen heeft haar werkdag veranderd in de maandagen. Daarnaast is Angela Witte, onze nieuwe mondhygiëniste op de donderdagmiddagen en de vrijdagen aanwezig. Naast de mondhygiëne die door hen verzorgd wordt, is Michelle van der Meer op maandag tot en met woensdag, en is Marlinda Scheele iedere werkdag aanwezig als preventie assistente.

datum: 14-9-16

Nieuwe preventie assistente Marlinda

Met vlag en wimpel behaalde Marlinda Scheele vandaag haar diploma preventie assistentie. Goed gedaan en gefeliciteerd Marlinda! Ze is van maandag tot en met vrijdag aanwezig in de praktijk.

datum: 21-6-16

Zaterdagen in juni – tevens een aantal dinsdagavonden

Op zaterdag 4 juni en op zaterdag 18 juni zijn er weer mogelijkheden om een afspraak bij de mondhygiëne en de tandarts te maken:
zaterdag 4 juni – mondhygiëniste Jowendy van Kempen
zaterdag 18 juni – mondzorgkundige i.o. Larissa de Baar en tandarts Han Giliam
Deze afspraken kunnen telefonisch voor de mondhygiëne of tandarts gemaakt worden. Voor de afspraken bij tandarts Giliam is er tevens de mogelijkheid om deze via het internet in te boeken, indien u een link per mail ontving.

Ook is Jowendy op een aantal dinsdagavonden in de praktijk aanwezig, in combinatie met tandarts Giliam. Dit betreft dinsdag 14 juni, dinsdag 21 juni en dinsdag 28 juni. Afspraken op deze avonden kunnen telefonisch gemaakt worden.

datum: 30-5-16 / 6-6-16

Zaterdagen in april

In verband met het succes van de openstelling op de zaterdag en om de wachttijden voor de behandelingen bij de mondhygiënistes te beperken, hebben we weer extra zaterdagen gepland. Op zaterdag 9 april en 16 april kunnen er weer afspraken gemaakt worden bij Larissa de Baar, Jowendy van Kempen en bij tandarts Giliam.
U kunt dit bij het maken van uw afspraak melden.

datum: 21-3-2016

Ook extra mondhygiëne Jowendy

Om lange wachttijden bij de mondhygiëne te voorkomen biedt ook Jowendy van Kempen de mogelijkheid om op zaterdagen behandeld te worden, eventueel in combinatie met de controle bij tandarts Giliam. Zaterdagen op korte termijn zijn: zaterdag 5 maart en 12 maart.  Indien u hier gebruik van wilt maken, wilt u dit dan bij het maken van uw afspraak aan de assistente melden?

datum: 23-2-2016

Preventie assistentie

In de periode januari tot juli zal onze junior tandartsassistente Marlinda Scheele bij ons in de praktijk de opleiding tot preventie assistente volgen. Ze is tevens bezig met het afronden van haar opleiding tot tandartsassistente aan het Scalda in Goes. Aansluitend zal ze ons team komen versterken als preventie assistente. Succes met je leuke plannen Marlinda!

datum: 15-01-2016

Zaterdag 12 december a.s.

Op zaterdag 12 december a.s. is de eerstvolgende mogelijkheid om een afspraak bij tandarts Giliam en de mondzorgkundige i.o. (Larissa de Baar)  te maken. Indien u hier gebruik van wilt maken, wilt u dit dan bij het maken van uw afspraak aan de assistente melden?

datum: 21-11-15

Nieuwe stagiaire Scalda

In de maanden november 2015 tot februari 2016 loopt Mina Afzali stage bij ons in de praktijk. Ze is tweedejaars studente aan het ROC Scalda in Goes. Ze deed al veel ervaring op bij haar vorige stages. Welkom Mina!
Graag vragen we voor haar uw toestemming om bij de behandeling te assisteren.

datum: 16-11-15

Jowendy van Kempen afgestudeerd

Op 13 oktober j.l. is Jowendy van Kempen afgestudeerd als mondhygiëniste. Van harte gefeliciteerd Jowendy! We zijn heel blij dat Jowendy op donderdag en vrijdag als zelfstandig mondzorgkundige in onze praktijk blijft werken.

datum: 14-10-2015

Nieuwe tandartsassistente Kimberley Kuijper

Met ingang van september 2015 werkt Kimberley Kuijper als tandartsassistente bij ons in de praktijk. Ze assisteert de tandarts bij de behandelingen en zal regelmatig de (afspraken) telefoon beantwoorden. Welkom Kimberley!
Meer informatie over Kimberley kunt u vinden bij ‘ons team‘.

datum 22-9-15

Stagiaire Scalda

In de maanden september tot november 2015 loopt Leonie Janse stage bij ons in de praktijk. Ze is derdejaars studente aan het ROC Scalda in Goes. Graag vragen we voor haar uw toestemming om bij de behandeling te assisteren.

datum 2-9-15

Leanna van Dalen geboren!

Op 25 juli j.l. is Leanna van Dalen geboren, dochter van Jowendy van Kempen en Francois van Dalen. We feliciteren hen van harte met de komst van Leanna!

datum 25-8-15

Extra openingstijden op zaterdag

Als extra service bieden we u de mogelijkheid om regelmatig op zaterdagochtend een afspraak bij de tandarts te maken. Dit is de komende maanden tevens bij de mondhygiëniste mogelijk. Indien u hier gebruik van wilt maken, wilt u dit dan bij het maken van uw afspraak aan de assistente melden?

datum: 21-8-15

Zwangerschapsverlof Jowendy van Kempen

Jowendy van Kempen is met zwangerschapverlof tot en met september a.s. Tijdens haar verlof zal Larissa de Baar voor haar waarnemen. Ze is bij veel patiënten al bekend, want ze werkte in de periode 2010 tot 2012 als tandartsassistente in opleiding bij ons. Sinds augustus 2012 studeert ze mondzorgkunde in Groningen. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over ons team. Welkom Larissa!

Tevens zal Erdem Celal in de maand juli ons team komen versterken. Hij werkt in deze periode op maandag en dinsdag in onze praktijk. Afhankelijk van de benodigde behandeling zal een afspraak bij Erdem of bij Larissa mogelijk zijn in onze praktijk tijdens de afwezigheid van Jowendy. Jowendy zal zelf vanaf 1 oktober weer aanwezig zijn.

Erdem studeerde mondzorgkunde in Utrecht. Aansluitend werkte hij als mondzorgkundige in diverse tandartspraktijken en praktijken voor Mondhygiëne in de omgeving van Utrecht. Sinds 2011 studeert hij tandheelkunde. Welkom Celal!

datum: 16-6-15

Mondzorgkundige i.o. Larissa de Baar

Leuk nieuws! Vanwege het zwangerschapverlof van Jowendy van Kempen zal Larissa de Baar ons team komen versterken in de periode mei tot oktober. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Larissa en ons team. Welkom Larissa!

datum: 7-5-2015

Stagiaire Scalda

Sophie van Alphen is eerstejaars studente tandartsassistente bij Scalda in Goes. Ze komt in de periode 20 april tot en met 9 juli bij ons stage lopen. We zullen steeds toestemming aan onze patiënten vragen of ze met de behandeling mee kan kijken. Welkom Sophie!

Datum: 20-4-15

Internetagenda

Met ingang van november is er de mogelijkheid om afspraken voor de halfjaarlijkse controle rechtstreeks in onze agenda in te boeken. Naast het gebruikelijke kaartje per post ontvangt u een link met een uitnodiging om deze afspraak per internet te maken.

Link niet ontvangen? In dat geval hebben we uw juiste mailadres vermoedelijk niet. Indien u prijs stelt op deze mogelijkheid, wilt u dan uw mailadres telefonisch of per mail (info@suikerpoort.nl) aan ons doorgeven? U ontvangt deze link dan voor de eerstvolgende controle afspraak (over een half jaar), de huidige afspraak kunt u per telefoon maken zoals u gewend bent.

Het is in alle gevallen tevens mogelijk om afspraken per telefoon te maken. Combinatie afspraken met de tandarts en mondhygiëniste / preventie assistente  kunnen uitsluitend per telefoon/ e mail gemaakt worden.

datum: 27-10-14

Patiënt tevredenheids onderzoek

Inmiddels hebben we 210 beoordelingen van onze patiënten ontvangen. Hierbij kregen we veel nuttige tips, waar we mee bezig gaan. Met onze hartelijke dank!

Bent u benieuwd naar onze beoordelingen? Klik dan hier.

Naar aanleiding van de vele waardevolle tips die we tot nu toe ontvingen hebben we alvast een aantal verbeterpunten doorgevoerd:

Naast deze aanpassingen bieden we sinds kort een extra service ten aanzien van het maken van afspraken voor de periodieke controle. Indien het juiste mailadres bij ons bekend is, ontvangen onze patiënten met ingang van oktober een uitnodiging om deze afspraak zelf via internet in onze agenda te zetten. Daarnaast versturen we de uitnodigingen per post en kan men ons bellen voor het maken van afspraken zoals men het gewend is.

datum: 17-10-2014