Han Giliam – Tandartspraktijk Suikerpoort – Middelburg

Han Giliam

Han Giliam

Functie: Tandarts

Tandarts Giliam studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Utrecht en heeft zeer ruime ervaring met het werken als tandarts in de algemene praktijk. Hij hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en streeft naar tandheelkunde ‘op maat’, toegespitst op de persoonlijke wensen van de patiënt. In zijn praktijk werkt hij daarom nauw samen met een preventie assistente, een mondzorgkundige i.o. en een mondhygiëniste.

Hij heeft veel ervaring met het op het gemak stellen van angstige patiënten. Zijn persoonlijke benadering is hierbij heel belangrijk.

Tandarts Giliam is als tandarts geregistreerd in het BIG register en staat ingeschreven in het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT). Tevens volgt hij het ‘Quality Practice Program’ aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

Zijn praktijk is geopend voor tandheelkundige behandeling van maandag tot en met donderdag van 8.00 – 17.00 uur en op vrijdag van 8.00-14.00 uur.

Meer informatie over de werkzaamheden van tandartsen kunt u vinden op de website van de Koninklijke Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT)

Meer informatie over het BIG register vindt u op de KNMT website

Terug naar overzicht