Contact/ Route – Tandartspraktijk Suikerpoort – Middelburg

Contact/ Route

Contact/ Route

Ons adres is:
Suikerpoort 7
4331 EZ Middelburg
tel. 0118 – 61 34 03
e mail: info@suikerpoort.nl

Komt u per auto:
Vanuit de Dam neemt u de afslag Molstraat. Eerste links (Spanjaardstraat). Weer eerste links (bij het paaltje midden in de weg, Spuistraat). Aan uw rechterhand ziet u een pleintje waar u kunt parkeren. Let op: betaald parkeren. De tandartspraktijk ligt direct aan het parkeerpleintje. Indien er geen parkeerplaatsen vrij zijn, kunt u tevens op de Dam parkeren en via de Spuistraat naar de tandartspraktijk lopen. Voor een routeplanner klik hier.

Komt u met het openbaar vervoer:
Verschillende bussen gaan van het treinstation naar de bushalte Bierkaai. Voor een reisvoorbeeld met behulp van de routeplanner klik hier.

Afspraken en inschrijven
De praktijk is geopend voor nieuwe patiënten die wonen of werken in de gemeente Middelburg. U kunt zich als nieuwe patiënt telefonisch laten inschrijven (bij voorkeur iedere werkdag tussen 9.00 uur en 11.30 uur) of u kunt gebruik maken van het inschrijfformulier op deze website. Ook kunt u  ’s ochtends langskomen in onze praktijk. Klik hier voor de route.

Voor het maken van afspraken kunt u ons iedere werkdag tussen 8.45 en 12.15 uur telefonisch bereiken. In de middag wordt de telefoon uitsluitend voor spoedgevallen opgenomen.

We hebben ook  de mogelijkheid om de periodieke controle-afspraak via internet rechtstreeks in onze agenda te maken. Indien dit van toepassing is (en we uw juiste mailadres hebben) ontvangt u een mail met daarin een link. Zie eventueel ook praktijknieuws

Ons adres is:
Suikerpoort 7
4331 EZ Middelburg
tel. 0118 – 61 34 03
e mail: info@suikerpoort.nl

Spoedgevallen
Bij spoedgevallen belt u ons praktijknummer. Indien wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden wordt u via ons antwoordapparaat doorverwezen naar ons spoednummer of wanneer de praktijk gesloten is naar dat van de waarnemer of dienstdoende tandarts.